Select Language Here

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
by : BTF

Kunci gitar Jafunisun - Tahu Sumedang

Intro:

e|------------3--------------------------------|
B|--------4-------6---4--3-----3--4--3---------|
G|----5---------------------3-----------5--3---|
D|---------------------------------------------|
A|---------------------------------------------|
E|---------------------------------------------|

e|------------3-------------8------------------|
B|--------4-------6---4--3---------------------|
G|----5----------------------------------------|
D|---------------------------------------------|
A|---------------------------------------------|
E|---------------------------------------------|  x 2
 
             Cm           Gm
Tahu Sumedang..tahu nu matak sono..
      G#        A#      D#        A#
ceuk kuring can aya anu bisa ngelehan..
 Cm                Gm 
Tahu Sumedang.. tahu nu pang raosna.
 G#                 A#             Cm
Komo di cengek-kan komo lamun disambelan..
 
G#                     A#
..Ngeunah ceuk murangkalih,
           D#       D      Cm
ceuk nu kolot, ceuk nu ngora..
        G#               A#
Ti peuting nepi ka hayam kongkorongok..
             G
anggeur ngeunah ah ah. 
 
         Cm                  G# 
Ceuk sayah.. tahu  ieu  anu ngeunah. 
         A#                   D#   A# 
Ceuk sayah.. tahu nu pang raosna.. huhuye..!! 
         Cm                      G# 
Ceuk sayah.. nu ieu karasa gurih..
         A#                 Cm
Ceuk sayah.. tahu na teh.. Matak hade..!!!
 
Guitar : Cm /G# /A# / Cm 
 
           Cm 
Sanes harewos.. 
           Gm 
karasa ku sorangan.. 
G#           A#      D#        A#
Nu ieu can aya anu bisa ngelehan... 
            Cm                  Gm 
Tahu Sumedang.. tahu nu pang ngeunahna..
       G#              A#           Cm
Erek di sanguan.. raos oge ditambulan..
 
     G#            A#
..Ngeunah ceuk murangkalih,
          D#            Cm
ceuk nu kolot, ceuk nu ngora.. 
         G#               A#
Ti peuting nepi ka hayam kongkorongok..
             G
anggeur ngeunah ah ah. 
 
        Cm                      G#
Ceuk sayah.. tahu  ieu  anu ngeunah. 
         A#                  D#    A#
Ceuk sayah.. tahu nu pang raosna.. huhuye..!! 
        Cm                    G# 
Ceuk sayah.. nu ieu karasa gurih..
        A#                  Cm
Ceuk sayah.. tahu na teh.. Matak hade..!!!
 
Guitar : Cm /G# /A# / Cm 2X
 
Cm 
....Matak hade..!!! 
 

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 komentar

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© cintheteun
Designed by 0661 Cooperated with 0661
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top